Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdekspor'da işler karışık!

Erdekspor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta yer alan Erdekspor'da işler karışık!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta yer alan Erdekspor’da işler karışık!
Geçtiğimiz hafta İncirliova Belediyespor deplasmanı öncesinde futbolcuların, alacaklarının ödenmediğini öne sürerek önce antrenmana, sonra da maça çıkmama kararı almalarından sonra Dardan ve Patrik dışında tüm futbolcularla yollar ayrılarak, İncirliova Belediye maçına Erdekli gençlerden oluşan bir kadroyla çıkıldı. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmada, ikinci 45 dakikada kalesinde dört gol gören kırmızı-beyazlı takım, maçı 5-0 kaybetti. Konuyla ilgili olarak gazetemize bilgi veren Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök, şunları söyledi:
“Aslında, futbolcularımızın çok büyük alacakları da yok. Tüm takım oyuncularının toplam 145 bin liralık alacağı var ki, her futbolcunun küçük çapta alacakları da zaten gecikmeli bile olsa ödeniyor. Böyle olduğu halde takım kaptanlarımız Ekrem ve Ali’nin de yönlendirmesiyle futbolcularımız, bu deplasman maçı öncesinde önce antrenmana, sonra da maça çıkmayacaklarını bildirdiler. Bu sorumsuzluğa ne yazık ki antrenörümüz Mesut Dilsöz de katılmış. Antrenörümüz ve futbolcularımızın bu davranışlarından ne yazık ki benim haberim de çok geç oldu. Hemen Mesut Dilsöz’le yollarımızı ayırdım. Bunun üzerine İncirliova deplasmanına genç takımızla gittik. Şimdi, birçok futbolcumuz, yaptıklarının hata olduğunu anlayıp geri dönmek istiyor. Ancak onlara tekrar nasıl güveneceğiz?”
SÜLEYMAN ORUÇ’UN AÇIKLAMASI
Erdekspor Genel Kaptanı Süleyman Oruç da, futbolcuların, çok küçük alacaklarını bahane ederek, bu davranışa başvurmalarının kabul edilemez olduğuna dikkati çekerken, “Erdekspor’un, bu disiplinsizliğe katlanması mümkün değildir” dedi. Oruç, takıma yeniden dönmek isteyen bazı futbolcular konusunda kendileriyle görüştükten sonra karar vereceklerini açıkladı.
Kırmızı-beyazlı takım, antrenmanlarını U-15, U-16 ve U-17 kadrosuyla hazırlanıyor.
Haber : Önder BALIKÇI



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı